dimecres, 14 de març del 2018

La temptació del claustre, Núria Cadenes


Núria Cadenes i Alabèrnia
(Barcelona, 18 de febrer de 1970) és una periodista, escriptora catalana.

Va treballar a la revista El Temps i a Acció Cultural del País Valencià.
Núria Cadenes viu a València, on treballa de llibretera. Ha publicat, entre d'altres, els llibres 'Cartes de la presó' (1990), 'L'Ovidi' (2002), 'Vine al sud!' (2008) o 'El banquer' (2013). Amb 'AZ (2009)', va guanyar el Premi Ciutat d'Elx i el de la Crítica dels Escriptors Valencians. La primer incursió al món del negre va ser al recull 'Elles també maten', a cura d'Anna Maria Villalonga (2013).
 

VALORACIÓ DEL TREBALL: La seva lectura ens ha paregut complicada i molt peculiar ja que utilitza molts signes de puntuació i onomatopeies, però és molt interessant. Quan lliges els seus relats et recorda a un poema, encara que està escrit en prosa. La seva personalitat es veu reflexada en els seus escrits. Ha sigut un plaer conèixer-la.





Podeu escoltar l'Àudio d'un fragment del llibre La improbable vida de Joan Fuster on Núria Cadenes ha participat amb la seua genial aportació  amb el capítol " la temptació del claustre".En aquest capítol Núria ens fa viatjar juntament amb Fuster per la Universitat de València en els temps del franquisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada