dimecres, 21 de març del 2018

MERCÉ CLIMENT

BIOGRAFIA MERCÈ CLIMENT
Mercè Climent va nàixer a la ciutat d'Alcoi (l'Alcoià) l'any 1981 (37 ANYS). Va cursar batxillerat  científic. Es traslladà a València per estudiar la carrera d'Enginyer. Finalitzà i es plantejà que  estaria bé estudiar la carrera de Filologia.  
Ha treballat en l'elaboració de guies de lectura de novel·les juvenils i infantils per a diverses editorials.
Mercè Climent sempre ha estimat la llengua i la literatura. Sent només una adolescent ja començà en el gènere del conte, de fet guanyà alguns premis de narrativa en l'institut on estudià. També fou finalista en el Premi Sambori de la Universitat l'any 1999. En 2009 guanyà el Premi de Narrativa Teodor Llorente de la Pobla de Vallbona i el Premi de Narrativa La rosa de paper de La Florida, i en 2010 el Premi Bancaixa-Universitat de València d'Escriptura de Creació en la modalitat de narrativa en valencià.
També en 2010 fou guardonada amb el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians (AELC) en la modalitat de Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià pel blog Els primers gestos del verd  i amb el XVII Premi de Literatura Eròtica la Vall d'Albaida amb la novel·la Somniant amb Aleixa, cooperant amb l'escriptor Francesc Mompó.

http://www.llibresvalencians.com/Mercu--Climent_va_17_84_0.html
                                                     

Image result for mercè climent VALORACIÓ: El seu conte ens ha paregut únic i difícil per la seua forma d´expressar-se; era molt culte. Ens ha agradat molt la forma de treballar en grup amb aquesta autora encara que no hi haja vingut. Escriu d´una manera molt interessant, repetint paraules i descrivint-ho tot detalladament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada