dissabte, 14 de gener del 2017

La meua vocació

El que vull ser de major

La meua afició preferida són els cotxes. D’aquí a uns anys estudiaré una enginyeria; crec que serà aeronàutica. Perquè tracta un tema molt important com és l’ aerodinàmica, un aspecte fonamental en els automòbils de hui en dia.

Una de les grans competicions és la F1. En aquesta competició hi ha monoplaces a l’última tecnologia; on qualsevol error pot costar una victòria. A més es poden veure altres carreres per tot el món com: el DTM, la Nascar, les 24 hores de Le Mans, el Dakar,...

Una gran oportunitat per a triomfar són les feries dels autos on les grans i petites marques exposen els nous models i prototips. Alguns d’ aquests models es podran observar al carrer. Però normalment es queden com a cotxes de disseny.
Actualment et pots comprar qualsevol tipus de vehicle a un bon preu. Això apropa a la gent tindre un mitjà de transport motoritzat i refugiat dels elements meteorològics.   

En tot el planeta hi ha moltes marques d’ Europa, Àsia, Amèrica i inclús en Oceania, on la gran majoria són del primer citat.

Aquestes són algunes de les raons pels que m’ agradaria tindre un treball relacionat amb el món del motor.

-El meu somni és treballar en Lamborghini o Ferrari; que sempre han sigut dues marques italianes molt prestigioses.  Però veient com es presenta el futur em conformaria en treballar en alguna fàbrica amb un sou decent per a poder viure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada